Ćakulin - festival razgovora zamišljen je kao tribina kojom se, uz ugodan i ozbiljan razgovor, u urbanoj atmosferi, javnosti predstavljaju mladi i uspješni ljude iz Pule i Istre koji su izvan Zavičaja, a neki i izvan Hrvatske.

Gosti dolaze iz različitih sektora: poslovnog, IT, startup, gluma, produkcija, film, ples, glazba, inženjerstvo, dizajn, arhitektura, sport, medicina itd. Gostuju naši mladi koji radi u Googeu, Amazonu, Danskoj, Irskoj, Švicarskoj... Ali Ćakulin predstavlja i ostale, javno zanimljive teme.

Organizator je Institut Mediteran. Suradnik: Stres film. Medijski pokrovitelj: Radio Maestral. Voditelji: Dina Cvek i Filip Zoričić

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.