Putujuća izložba "Anne Frank - povijest za sadašnjost" na tridesetak izložbenih panela donijela je brojne detalje iz života židovske djevojčice i njezine obitelji s kraja Drugog svjetskog rata, ali i aktualizirala pitanje ponovne pojave nacističke ideologije u suvremenom svijetu upotpunjenu originalnim hrvatskim panelima koji se bave lokalnim kontekstom tema kojima se izložba bavi.

Izložba je nastala u produkciji Anne Frank House i Amsterdam i Hermes CommuniAction iz Zagreba, a pulski postav u organizaciji Instituta Mediterran i suorganizatora Ekonomsku školu iz Pule i mentore prof. Mirjanu Sladonja i Igora Šaponju.

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.